ZAŠTO NISU IGRALI

Je li moguće? Zidane i nakon rušenja Barce mora objašnjavati...

05.04.2016 u 20:07

Bionic
Reading

Iako je s igračem manje u gostima uspio svladati Barcelonu francuska ikona Zinedine Zidane opet je morao odgovarati na pitanja vezana uz svoj izbor igrača

Zidane je na konferenciji morao obrazlagati sastav koji je poslao na megdan Barceloni. Španjolce je zanimalo zašto je na klupi ostavio Jamesa Rodrigueza i Isca. Zidane je mirno elaborirao.

'U pitanju su sjajni igrači, ali na teren mogu poslati samo njih 11. Znam da svi žele biti u prvom sastavu, pogotovo u derbijima, ali to jednostavno nije moguće. Odabrao sam kadar od 22 igrača i na sve njih računam, ali moram donositi i neugodne odluke,' logičan je Realov trener koji je svjestan situacije.

'Da, to se neće dobro odraziti na njihovo samopouzdanje, ali vjerujem da će im biti i motiv više za napredak jer ja znam da su i James i isco sjajni igrači. Casemiro je igrač na kojega se svi mogu ugledati. Već i ranije sam shvatio o kakvom je karakteru riječ, a otkada sam trener to mi je potvrdio. Stalno ispituje pitanja i pokušava shvatiti kako može biti još bolji na terenu. Bio je fenomenalan i to nije slučajno,' poručuje Zidane i otvara nova nagađanja oko ljetnog preslagivanja kadra u vrućoj svlačionici Reala.

Casemiro je bio najbolji igrač derbija, on je trenutno neupitan prvotimac