preokret na pomolu?

Je li moguće da je on novi trener Novaka Đokovića!?

10.05.2017 u 17:25

Bionic
Reading

Nakon što je na meču protiv Nicolasa Almagra sjedio u loži Novaka Đokovića, počela su nagađanja je li Patrick Mouratouglu možda novi trener srpskog tenisača...

Podsjetimo, drugi tenisač svijeta nakon razočaravajućih rezultata u uvodnom dijelu sezone odlučio je prekinuti suradnju s kompletnim stručnim stožerom, uključujući i glavnog trenera Marijana Vajdu.

Pojavile su se glasine u britanskim medijima da bi ga mogao preuzeti Andre Agassi, no Đoković je na turnir u Madridu došao bez službenog trenera, a onda je mnoge iznenadilo što je u njegovoj loži na meču s Almagrom sjedio Patrick Mouratouglu.

Riječ je o iznimno trofejnom 46-godišnjem francuskom stručnjaku koji već dugi niz godina trenira Serenu Williams, a prije toga je surađivao i s vrhunskim muškim igračima poput Baghdatisa, Dimitrova i Chardyja.

Moguće je da je Mouratouglu sjedio u loži samo kao Đokovićev prijatelj, no s obzirom da je Serena trudna i pitanje je kad će se vratiti tenisu, ne bi bilo nelogično da potraži novi angažman ove godine. Za Novaka bi to bilo i bolje rješenje od Agassija, jer riječ je o čovjeku s trenerskim iskustvom i osvojenim brojnim Grand Slam titulama. Baš ono što posrnulom srpskom šampionu treba...