SKANDAL NA COPI

Je li moguće da je Messi ovo napravio nakon poraza u finalu?

05.07.2015 u 12:38

  • +15

Čile prvak Copa Americe, nadigrali Argentinu u finalu

Izvor: Screenshot / Autor: youtube.com

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Čilea osvojili Copa Americu, pobjedom nad Argentinom, očekivano je cijelu zemlju uhvatila euforija. S druge strane navijači Argentine opet su pokazali koliko su očajni, ali bez obzira na njihovo sramotno ponašanje ipak je najnekorektniji potez napravio Messi, a sve su uhvatile kamere. Ako se sve pokaže kao istina skandal je najblaža riječ!

I dok su, očekivano, temperamentni navijači Čilea slavili pobjedu na centralnim trgovima, palili baklje i pjevali pjesme do rano jutarnjih sati u Argentini je navijače uhvatio - očaj.

Frustracija i razočaranje nakon što je domaćin Čile bio bolji nakon izvođenja jedanaesteraca prerasla je zamalo u prave nerede.

Očito je navijačima Argentine teško palo treće uzastopno izgubljeno finale u 21. stoljeću uz dodatak kako na Copi nisu slavili točno 23 godine! Međutim, paliti zastave Čilea na glavnom trgu je za svaku osudu, a to samo dokazuje koliko su navijači - frustrirani!

Poprilično je frustriran bio i ponajbolji nogometaš svijeta svih vremena Lionel Messi, koji se neprimjereno ponio tijekom dodjele medalja na Santiago Estadio Nacional u Čileu. Gesta koju je Messi napravio dok je prolazio pored pehara pobjednika (odmah je nervozno skinuo medalju s vrata) može se nazvati samo jednom riječu - FRUSTRACIJA. Međutim, iako je Messi izabran za najboljeg igrača turnira odbio je tu nagradu što dokazuje i video kada s pozornice pehar misteriozno - NESTAJE


'Snimka pokazuje prije dodjele kako Messi govori: Ne želim ovu nagradu, hvala!', kazao je komentator koji je uočio kako pehar koji je trebao dobiti Messi netko skida s postolja. Skandal o kojem će se još govoriti...

Međutim, bez obzira na sve i na tri uzastopna poraza u finalu pitanje jest; što je Messiju ovo trebalo da odbije nagradu? Stara poslovica kaže kako treba znati podnositi i priznati poraz. Messiju to očito ide sve teže i teže. Iako Messi kaže da ga individualne nagrade uopće ne zanimaju: 'Zanima me samo uspjeh momčad!', poručio je Messi.