NOVA OPERACIJA

Je li Kobe Bryant pobjegao na 'zabranjeni' zahvat u Njemačku?

04.10.2013 u 09:41

Bionic
Reading

Kobe Bryant napustio je Sjedinjene Američke Države kako bi se podvrgnuo zasad nepoznatom medicinskom zahvatu, objavili su iz redova njegovog kluba Los Angeles Lakersa

Iz kluba nisu otkrili više detalja osim činjenice da će se 35-godišnji košarkaš vratiti za nekoliko dana i da spomenuti zahvat nije vezan uz ozljedu Ahilove tetive koju je zadobio u travnju.

'Kobe je znao da ima vremena jer se ne vraća još na teren. Mislim da nikoga to nije iznenadilo. Nema razloga za zabrinutost', komentirao je trener Lakersa Mike D'Antoni.

Bryant je 2011. godine dospio na naslovnice medija zbog putovanja u Njemačku u dva navrata za podvrgavanje inovativnom zahvatu po imenu 'Orthokine' na njegovom kronično bolnom desnom koljenu i lijevom gležnju i vjeruje se da je to slučaj i ovoga puta.

Spomenuti tretman u Njemačkoji, kakav je u SAD-u zabranjen, tada je značajno pomogao Bryantu koji je prošle dvije sezone na prosjeku većem od 27 koševa, pet skokova i malo manje od pet asistencija po utakmici. Za veterana nije loše.

Kada će se točno Bryant vratiti na NBA parkete, zasad nije poznato.

Nema sumnje kako će nakon novog zahvata i završne faze rehabilitacije Bryant na NBA parkete izaći jednako dobar kao prošlih sezona sa samo jednim ciljem; želi još jednu titulu NBA prvaka!