BASTIANA ČEKA KAZNA

Je li Anino fotkanje s Bugarinom izazvalo Schweinijev bijes?

08.12.2015 u 17:54

Bionic
Reading

Jedan od najatraktivnijih sportsko-ljubavnih parova svakako su Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger. Oboje su slavni i bogati, a zbog ljepote Ane Ivanović, i privlačni fotoreporterima

I zato ih se, naravno, prati u svakom koraku. Međutim, zbog sportskih obveza, putovi im se često razdvoje, pa je tako lijepa srpska tenisačica sada na Filipinima, gdje sudjeluje na teniskoj ekshibiciji, dok se njemački reprezentativac zadržao u Engleskoj, gdje sa svojim Manchester Unitedom odrađuje prvenstvene obveze.

Posljednju su 'crveni vragovi' imali protiv West Ham Uniteda našeg Slavena Bilića, ali dvoboj na Old Traffordu nije završio prema očekivanjima domaćina, već remijem 0:0.

A u oči gledatelja upala je ova nesportska gesta njemačkog reprezentativca koji je laktom u vrat i lice udario novozelandskog igrača Winstona Reida

Na sreću domaćina, sudac Clattenburg nije odmah vidio taj potez te je Schweinsteiger prošao nekažnjeno, odnosno 'vragovi' su dvoboj završili s 11 igrača. Ipak, da pravda bude zadovoljena, pobrinut će se videosnimka, a koju će pregledati tri ugledna suca i odlučiti o kazni.

'Schweinsteiger je optužen zbog nasilnog ponašanja koje suci nisu vidjeli tijekom utakmice. Tri bivša elitna suca su pregledala snimku kako bi utvrdili je li prekršaj bio za isključenje. Da bi kaznili Schweinstigera, sva trojica se moraju usuglasiti', objavio je engleski nogometni savez.

Ako se usuglase, njemačkog reprezentativca kaznili bi s tri utakmice zabrane igranja.

Naravno, odmah je postavljeno pitanje je li ova Bastianova reakcija uslijedila zbog bijesa i ljubomore jer je njegova atraktivna djevojka samo dan ranije snimila reklamu s bugarskim teniskim zavodnikom Dimitrovom.