USPOREDBA S NAJVEĆOM VARALICOM

Jako teške riječi: Nitko nije udario po Šarapovoj kao Mirjana Lučić!

17.05.2017 u 09:38

Bionic
Reading

Mirjana Lučić Baroni pobijedila je Mariju Šarapovu u Rimu, a također ju je usporedila s Lanceom Armstrongom i zapitala se ima li ikakve razlike između njih...

Naša 35-godišnja tenisačica proživljava drugu mladost ove sezone, a nakon polufinala Australian Opena niže solidne rezultate, zbog kojih se nalazi na odličnom 22. mjestu WTA ljestvice.

Solidna je Mikica i u Rimu u kojem se probila u 3. kolo i to pobjedom protiv Marije Šarapove, nakon što je Ruskinja zbog problema s mišićem noge predala meč u trećem setu.

Bio je to već drugi ogled Lučić i Šarapove otkad se Ruskinja vratila nakon godine i pol suspenzije zbog pada na dopinškom testu, a hrvatska tenisačica revanširala se za poraz prošli tjedan u Madridu.

Šarapova je na dan poraza od Mirjane također saznala da nije dobila pozivnicu za Roland Garros, za razliku od turnira u Stuttgartu, Madridu i Rimu, a otkad se vratila na teren, pod udarom je žestokih kritika kolegica tenisačica kojima nije jasno zašto ima privilegiran status među organizatorima turnira iako je koristila meldonij, a samim time i grubo kršila pravila sporta.

Mariju su kritizirale Bouchard, Mladenović, Wozniacki i Radwanska, ali najžešće je udarila naša Mikica, usporedivši ju s najpoznatijim sportskim varalicom.

'Svaki igrač koji je čist ne voli dopingiranje. Ne čude me kritike na njezin račun. Mene nije briga za takve stvari, znam kako svijet funkcionira. No mogli bi onda možda dati pozivnicu i Lanceu Armstrongu. On je mnogo puta osvojio Tour de France. Koja je razlika između njih?', pita se Lučić Baroni, što sigurno nije dobro sjelo navijačima Ruskinje.