NEMOGUĆA MISIJA

Izvršni odbor Dinama želi Bilića za trenera

Slaven Bilić

Slaven Bilić

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX /

Nije lako Krunoslavu Jurčiću kad svaki dan u javnost izlaze informacije o njegovim nasljednicima na klupi Dinama. Sada se kao trener 'modrih' spominju aktualni članovi stručnog stožera hrvatske reprezentacije kao i sam izbornik

Dinamo je prvak, ali to nije dovoljno da Krunoslav Jurčić sačuva svoj posao. Na stranu podrška Zdravka Mamića, jer je prema pisanju većine medija 'modri' stručnjak bivši i još jedan u nizu trenera koji su osvojili naslov, ali bili i prisiljeni napustiti Maksimirsku 128.

Kao nasljednici spominjali su se Niko Kovač i Igor Pamić, zatim članovi stručnog stožera reprezentacije Nikola Jurčević i Robert Prosinečki, a sada se u cijeloj priči spominje i ime Slavena Bilića.

Prema tvrdnjama SN-a, neki članovi Izvršnog odbora Dinama na sastanku će predložiti hrvatskog izbornika za novog trenera. Prema njima bi to bio odličan posao, a Bilić bi istodobno mogao obavljati i funkciju izbornika Hrvatske.

Ipak, ta ideja teško da će se ostvariti. Slaven Bilić već je odbijao bolje ponude iz Engleske pa sigurno neće pristati na slabiju iz HNL-a, tako da ideja IO Dinama izgleda kao nemoguća misija.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!