BILI SU DIO ISTE MOMČADI

Izjava bivšeg vozača F1 dići će na noge sve obožavatelje Michaela Schumachera

09.01.2024 u 16:30

Bionic
Reading

Legenda Formule 1 Michael Schumacher može sjediti za stolom, izjavio je nekadašnji vozač u F1 pilot Johnny Herbert.

Prije sada već više od deset godina, legendarni pilot Formule 1, Michael Schumacher pao je na skijanju i zadobio teške ozljede glave. Zbog toga je stavljen u umjetnu komu, obavio nekoliko operacija, ali o njegovom zdravstvenom stanju nakon toga ne zna se ništa.

Tek tu i tamo 'procuri' nešto iz kruga njegove obitelji.

No, dio njegove obitelji su i kolege koje su se bavile auto-moto sportom, a jednu napokon pozitivnu vijest priopćio je Johnny Herbert u intervju za BettingSites.co.uk gdje je otkrio da Schumacher navodno može sjediti.

'Čujem vijesti samo iz druge ruke. Čuo sam, od osoba iz F1, da zaista sjedi za stolom tijekom večere, ali ne mogu garantirati. Mogu čitati samo između redova', rekao je Herbert, dodavši:

'Nismo mnogo čuli od obitelji, ali to je razumljivo. To je oduvijek bio dio Michaelovog i obiteljskog stila, sve su držali u privatnosti, skriveno od javnosti', dodao je.

O Nijemcu se brine cijela ekipa medicinskog osoblja i supruga Corinna u njihovoj kući na Ženevskom jezeru, ali službene informacije o njegovom stanju nikad nisu objavljene.

U svakom slučaju, navijačima sedmerostrukog svjetskog prvaka i ove će, doduše neslužbene informacije, dodatno ohrabriti.

Johnny Herbert je sa legendarnim Schumijem dijelio garažu dok su nastupali za Benetton 1994. i 1995. godine.