DVOBOJ S INDIJOM

Izbornik Vedran Martić objavio sastav Hrvatske za Davis Cup; naše predvodi Marin Čilić, a otpao Borna Ćorić

25.02.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Vedran Martić objavio je u utorak sastav za predstojeći susret Hrvatske i Indije, koji je na rasporedu 6. i 7. ožujka u Zagrebu, a najveća izmjena u odnosu na željenu postavu je izostanak Borne Ćorića, koji je zbog ozljede ruke otpao s popisa

Tako će se Indiji u kvalifikacijskom susretu za odlazak na završni turnir Davis Cupa u Madrid suprotstaviti Marin Čilić, Borna Gojo, Nino Serdarušić, Ivan Dodig i Mate Pavić,a na treninzima će sudjelovati i Matija Pecotić. Izbornik indijske reprezentacije Rohit Rajpal objavit će sastav također u utorak.

Susret hrvatskih i indijskih tenisača u zagrebačkom Domu sportova bit će jedan od dvanaest kvalifikacijskim okršaja, a pobjednici će se na turniru u Madridu priključiti prošlogodišnjim polufinalistima Španjolskoj, Kanadi, Velikoj Britaniji i Rusiji te reprezentacijama koje su dobile pozivnicu, Srbiji i Francuskoj.

Ulaznice se mogu kupiti u internetskoj prodaji na ulaznice.hr te u agencijama u sustavu Dekoda. Cijena kompleta za oba dana je 70 kuna za prvu te 50 kuna za drugu kategoriju. Cijena ulaznica za jedan dan je 40 kuna prvu te 30 kuna za drugu kategoriju. Početak prvog meča i u petak i u subotu je u 15 sati.