MORAJU GA PRODATI

Izbila svađa u Realu zbog talenta koji je razočarao!

19.07.2016 u 18:19

Bionic
Reading

Zinedine Zidane usprotivio se predsjedniku Florentinu Perezu oko vođenja Martina Odegaarda na sjevernoameričku turneju, ali prisiljen je na kraju uvrstiti u momčad talenta koji nije ispunio očekivanja...

Mladi 17-godišnji veznjak doveden je u klub prije godinu i pol s reputacijom 'čuda od djeteta' i najvećeg talenta Europe. No, u godinu i pol nije pokazao mnogo u redovima Relave B momčadi i veliko je pitanje hoće li ostati u klubu.

Jedan od problema za razvoj Odegaarda i uklapanje u Madridu stavka je u njegovom ugovoru prema kojoj ima pravo trenirati sa seniorskom momčadi. Zbog toga je uvijek bio neuigran s kolegama na utakmicama Real Castille i nikad nije pokazao ono zbog čega je doveden u klub.

Glasine iz Madrida kažu da je upravo Martin Odegaard krivac za posljednju svađu trenera Zinedinea Zidanea i predsjednika Florentina Pereza. Francuski strateg nije ga htio voditi na sjevernoameričku turneju jer smatra da su neki drugi igrači iz B momčadi to više zaslužili, no čelnik kluba natjerao ga je da vodi Norvežanina.

Vjeruje se da će Real pokušati na toj turneji podići cijenu mladiću koji nije ispunio očekivanja i pokušati ga prodati ovog ljeta, a kao i u slučaju Halilovića, spominje se HSV kao mogući kupac.

Real u Kanadi i SAD-u čekaju tri utakmice ovog ljeta, od 28. srpnja do 3. kolovoza, a protivnici su mu PSG, Chelsea i Bayern.