gotovO je

Iz Splita stiže vijest koja će razočarati svakog navijača Hajduka; više nema nikakvih izgleda da se Bijeli 'pomire' s donedavnim kapetanom

01.07.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Donedavni kapetan Hajduka, Mijo Caktaš, od ovog četvrtka slobodan je igrač, bez ikakvih obveza prema Bijelima. Što znači da može otići kamo god želi, i to posve besplatno

Mijo Caktaš više nije igrač Hajduka nakon što mu je 30. lipnja i službeno istekao ugovor s Bijelima.

Vijest je to koju je na službenim stranicama objavio Hajduk.

Podsjetimo, Caktaš je u veljači poslan u drugu momčad, jer s čelnicima kluba nije postiga dogovor oko produljenja ugovora.

'Pregovarao sam s Caktašem i nije htio produžiti ugovor na godinu dana,a nije pristao ni da mu se plaća smanji niti jedan euro. To je bio i naš zadnji razgovor. Prije toga mi je rekao da ne želi ostati u Hajduku već da želi napraviti transfer. Tražili smo transfer, imali i službene ponude, ali igrač ih nije prihvatio. Respektiramo Caktaša, ali moramo zaštiti Hajduk', rekao je tada sportski direktor kluba Nikoličius o glavnom igraču Hajduka.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Situacija se nije promijenila ni u proljetnim mjesecima, a sada je eto - ljubavi došao kraj.

Caktaš je za Hajduk odigrao ukupno 236 službenih utakmica te je pri tom postigao ukupno 98 pogodaka i 29 asistencija.

Za Hajduk je debitirao 25. veljače 2012. godine u 1:1 remiju s Istrom 1961 na Poljudu, a posljednju utakmicu odigrao je 25. veljače 2021. godine kada je Hajduk svladao Rijeku na Rujevici rezultatom 1:0 upravo njegovim pogotkom u samoj završnici susreta.

U bijelom dresu sudjelovao je u 115 pobjeda, 47 remija i 74 poraza. Bio je najbolji strijelac HT Prve lige u sezoni 2018/19.

Miji želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere.