NAJAVA SPEKTAKLA

Iz Reala poručuju: Barceloni želimo zabiti

20.04.2012 u 16:34

Bionic
Reading

U subotu se od 20 sati na Nou Campu igra jedan od najvećih svjetskih derbija, između Barcelone i Reala. Dvoboj možete pratiti i na MAXtv-u, odnosno ArenaSportu 2, ali i preko Tribine.hr

Aitor Karanka, pomoćnik Josea Mourinha na klupi madridskog Reala, tvrdi da se njegovi nogometaši neće isključivo braniti u subotnjem 'El Clasicu' protiv Barcelone na Nou Campu.

'Napadali smo mi i u prijašnjim dvobojima protiv Barcelone. Nećemo izaći na teren i gledati samo kako da obranimo svoj gol. Bit će to utakmica koja će nalikovati našim prethodnim derbijima na Nou Campu, u kojima smo uspijevali zabijati golove i završavati utakmice remijima', rekao je Karanka nastavivši:

Gledajte El Clasico na tribina.hr

Svi registrirani korisnici tribine.hr mogu El Clasico gledati u izravnom video streamu ako na vrijeme kupe svoju ulaznicu.


'U subotnju utakmicu ući ćemo s istim pristupom. Riječ je o trima važnim bodovima, no i nakon ove utakmice pred nama su za odigrati još četiri dvoboja: izgubili mi, remizirali ili dobili Barcelonu.'

Također je Karanka naglasio da Realovi nogometaši ne razmišljaju o uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka koji ih čeka iduće srijede, te da momčad nije iscrpljena minhenskom utakmicom prošlog utorka:

'Fokusirani smo u ovom trenutku isključivo na subotnju utakmicu. Ne mislimo ni na što drugo.'

'Jesmo li umorni? Bilo je suspenzija, ozljeda i trenerskih rošada. Čak i da nije, za utakmicu kakva nas čeka u subotu ne postoji opravdanje kao što je iscrpljenost'.

Dvoboj ćete moći pratiti na programu Arenasport2, koja je pripremila i uvodnu emisiju od 19 sati u kojoj će biti intervjui s Robertom Prosinečkim, Goranom Vučevićem i Robertom Jarnijem, tiskovne konferencije Barcelone i Reala, osvrt na prvu utakmicu i još puno, puno toga

Dobra vijest za sve ljubitelje nogometa je da izravni stream utakmice mogu gledati i na tribina.hr. Broj ulaznica je ograničen zato požurite.

Ovaj dvoboj možete prognozirati i analizirati na tribini.hr.