stigli nalazi

Ivo Grbić samo dva dana nakon debija za madridski Atletico, doznao lošu vijest i sada mora u samoizolaciju

18.12.2020 u 20:17

Bionic
Reading

Hrvatski golman i čuvar mreže madridskog Atletica, Ivo Grbić, koji je u ljetnom prijelaznom roku u Madrid stigao iz redova Lokomotive, prije par dana upisao je prve minute u dresu 'crveno-bijelih'

Atlético Madrid je u prvom kolu španjolskog kupa pobijedio u gostima četvrtoligaša Cardassar s 3:0.

Trener Diego Simeone prvi put je među vratnice poslao 24-godišnjeg Ivu Grbića koji je prije četiri mjeseca došao iz zagrebačke Lokomotive u transferu ukupno vrijednom oko šest milijuna eura.

'Sretan sam. Ispunio mi se san. Debitirao sam za Atlético pa sam jako zadovoljan. Zahvalan sam Bogu, svojoj obitelji, igračima, treneru te svim ljudima u klubu. Prije utakmice su mi svi rekli da uživam. Ovo je momčad puna sjajnih osoba. Presretan sam ovdje, u ovom velikom klubu, sve je sjajno', izjavio je 24-godišnji Grbić nakon utakmice.

Nažalost, veselje zbog tog prvog nastupa, već je pokvareno.

Naime, Grbićev je klub objavio kako je hrvatski golman pozitivan na koronavirus.

'Ivo Grbić je pozitivan na koronavirus. Asimptomatičan je i trenutno se nalazi u samoizolaciji kod kuće', objavio je Atletico Madrid.

Prije Grbića pozitivan na koronavirus bio je i Šime Vrsaljko, desni bek Atletica i naše reprezentacije, koji se ovog tjedna vratio na travnjak utakmicom domaćeg kupa, gdje je debitirao i Grbić.

  • +7
Real Madrid - Atletico Madrid Izvor: EPA / Autor: Chema Moya