NE MOŽE DOĆI K SEBI

Ivković šokiran: Igrali su kao pijani milijunaši!

04.10.2013 u 20:56

  • +3

MAXtv Prva liga, 12. kolo: Slaven - Lokomotiva

Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / Cropix

Bionic
Reading

Trener Lokomotive Tomislav Ivković teško je primio poraz na gostovanju u Koprivnici, u utakmici u kojoj je njegova momčad vodila 2:0

Lokomotiva je u 12. kolu MAXtv Prve lige protiv Slaven Belupa povela golovima Šituma i Bručića i činilo se imala dobivenu utakmicu nakon prvih 45 minuta. No, u nastavku je ušao Davor Vugrinec, dvaput zabio i jedno asistirao, a domaći su došli do velikog preokreta.


'Ne mogu opisati riječima koliko sam razočaran. Da igrači u dobivenoj utakmici u drugom poluvremenu izađu totalno dekoncentrirani, kao pijani milijunaši, to je nedopustivo. Na ovakav način izgubiti utakmicu! Nemam riječi, prvi put sam ostao bez teksta,' izjavio je Tomislav Ivković pa dodao:

'Moram čestitati Slavenu, zasluženo je pobijedio. Ako nam igrač poput Vugrineca namjesti gol i zabije dva, ja mu skidam kapu do poda, čovjek koji je vrhunski igrač i ima svjetsku kvalitetu. A mi se moramo zapitati gdje smo i što smo, morat ćemo jako dobro razmisliti i razgovarati, na ovom neće ostati.'


Novi trener koprivničkog kluba Mladen Frančić bio je vrlo zadovoljan.

'Obećao sam navijačima da će Koprivnica postati neosvojiva tvrđava, kao što je nekoć i bila. Pokazali smo karakter. Lokomotiva je odlična momčad, ne bi bilo nepravedno da je ostalo neriješeno, ali možda smo mi imali više želje, htijenja, žara i borbenosti i to nam se na kraju vratilo,' ustvrdio je nakon pobjede.