NIŠTA BEZ SKANDALA

Ivković ne poštuje Ivića pa mu je nagrada i oduzeta!

25.10.2013 u 22:21

Bionic
Reading

Trener 'lokosa' Tomislav Ivković trebao je dobio nagradu za trenera godine koja se zove 'Tomislav Ivić'. No, osvrnuo se kako 'njegovu' Lokomotivu nazivaju privilegiranim klubom te je nagradu odbio

Kao što smo pisali, Tomislav Ivković odbio je nagradu. A onda se oglasio i HZSN, čije priopčenje prenosimo u cjelosti.

Treneru Lokomotive Tomislavu Ivkoviću oduzima se nagrada 'Trofej Tomislav Ivić', zbog neprimjerenog ponašanja kojim je prekršio Propozicije natječaja, a u kojima stoji kako je uz rezultat i odgoj mladih nogometaša, u izboru za najboljeg hrvatskog trenera, visoko istaknut kriterij primjerenog ponašanja.

Svojim izjavama Tomislav Ivković je pokazao nedostatak poštovanja prema liku i djelu pok. Tomislava Ivića, a obezvrijedio je i sve one koji su mu dali svoj glas, videći u njemu trenera dostojnog nagrade (Marin Brbić, Stanko Poklepović, Damir Vrbanović, župan Zlatko Ževrnja....)

Oduzimanjem nagrade Tomislavu Ivkoviću, ista se za sezonu 2012./'13. neće dodijeliti, a po završetku tekuće sezone bit će objavljene nominacije za 2013./'14. Vjerujemo kako će kandidat koji bude izabran, biti dostojan nagrade 'Trofej Tomislav Ivić', utemeljene u čast najvećeg hrvatskog trenera svih vremena.

HZSN - sekcija Split