PRIMIRJE U MADRIDU

Ivano Balić i Zoran Gobac zakopali 'ratnu sjekiru'?

18.01.2013 u 09:11

Bionic
Reading

Iako se nakon objavljivanja popisa igrača s kojima će Goluža ići na SP, a s kojeg je izostavljen Ivano Balić, moglo čuti svašta, uglavnom ružno, u četvrtak su na tribinama Caja Magice sjedili Zoran Gobac i Ivano Balić

Hrvatska rukometna reprezentacija 'gazi' sve pred sobom. Pali su Australci, Alžirci, Mađari i Egipćani, a u posljednjoj partiji Golužinih igrača mogao je uživati i Ivano Balić, po mišljenju mnogih jedan od najvećih svjetskih rukometaša svih vremena.

Iako je Balić još uvijek 'aktivan' u madridskom Atleticu, za njega u ovoj momčadi nije bilo mjesta, a kako su izbornik Goluža i prvi čovjek hrvatskog rukometa, Zoran Gobac, tvrdili - jer nisu imali Balićev broj mobitela pa se nisu mogli čuti.

Osim toga, Gobac je u par navrata još 'raspalio' po Ivanu i bilo je pitanje kako će sukobljene strane reagirati kad se vide. A prije ili kasnije morali su se negdje sresti.

Na svu sreću, a kako je Gobac prije SP-a i rekao, ovaj izostanak ne znaći da je Balić definitivno bivši. I zato je bilo lijepo vidjeti na fotografiji da su Gobac i Balić razgovarali kao ljudi. Hoće li se nešto u njihovom odnosu promijeniti te hoćemo li uistinu Balića ubrzo vidjeti u reprezentaciji, ostaje nam da se strpimo.