rošada na pomolu

Ivan Rakitić odlazi iz Barcelone koja dovodi novog veznjaka na njegovo mjesto: Katalonci pronašli rješenje za budućnost

28.10.2019 u 22:05

Bionic
Reading

Ivan Rakitić i Arturo Vidal će do ljeta napustiti Barcelonu, a u klub bi trebao stići Stefano Sensi koji briljira u dresu milanskog Intera

Stefano Sensi je mlada nada talijanskog nogometa. 24-godišnji veznjak ove je sezone posuđen iz Sassuola milanskom Interu u kojem je već sada ostavio trag. U devet utakmica koliko je ove sezone odigrao za Inter, zabio je tri gola i upisao četiri asistencije i tako privukao pozornost brojnih velikana.

Sportsmole sada piše kako Sensija želi Barcelona koja bi ga dovela idućeg ljeta. Katalonci će do kraja sezone ostati bez dvojice veznjaka, Artura Vidala i Ivana Rakitića, na koje više ne računaju pa će dvojac morati potražiti novi klub.

Sredinom terena umjesto Rakitića komandira Frenkie de Jong, ali u Barci se žele osigurati za budućnost pa će mu priključiti i Sensija. Inter ima pravo prvokupa po cijeni od 22 milijuna eura pa bi se moglo dogoditi da ga samo preprodaju Barceloni i na transakciji zarade nekoliko desetaka milijuna eura.

U Barci su navodno odlučni da ga dovedu i spremni su to dobro i platiti. Naravno, sa Sensijem su zadovoljni i u Interu pa nije isključena ni opcija da ga Antonio Conte zadrži kod sebe i iduće sezone.