borba za četvrtfinale

Ivan Rakitić iznio svoje želje uoči utakmice Hrvatske i Španjolske: Želim da Alvaro Morata zabije četiri gola, ali...

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 28.06.2021 17:43
  • Objavljeno 28.06.2021 u 17:40
Bionic
Reading

Hrvatska i Španjolska od 18 sati u Kopenhagenu igraju utakmicu osmine finala Eura. Naravno, naboj je velik, obje reprezentacije žele u sljedeću fazu natjecanja, a evo što od ove utakmice očekuje bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

Hrvati i Španjolci nisu oduševili nogometnu javnost svojim igrama u grupnoj fazi, ali su se pobjedama u posljednjem kolu uspjeli osigurati nastupe u osmini finala.

Sigurno je da će obje momčadi danas dati svoj maksimum kako bi prošli dalje, a prema kladionicama Španjolci u utakmicu ulaze s ulogom favorita.

Prije utakmice oglasio se i bivši reprezentativac Hrvatske, Ivan Rakitić, kojem su novinari postavili zanimljivo pitanje.

Naime, Rakitić je ostavio dubok trag u hrvatskoj reprezentaciji, i sada joj nedostaje, a pitali su ga za koga će navijati danas s obzirom na to da je u braku sa Španjolkom. No, njegov odgovor na to pitanje bio je itekako jasan.

Rakitić je priznao da je razgovarao s Alvarom Moratom pred ovu utakmicu, koji se našao na meti žestokih kritika i prijetnji smrću zbog loših partija u grupnoj fazi.

'Nadam se da će zabiti četiri gola kako bi ušutkao kritičare, ali i da će izgubiti 5:4', rekao je Rakitić te dodao.

"Da bih mogao nastaviti ulaziti u svoju kuću, ne smijem biti u potpunosti iskren. Puno sam pričao s bivšim suigračima iz hrvatske reprezentacije, ali i s Laporteom i Moratom i srce mi je malo napuklo. Naravno da želim da Hrvatska pobijedi, ali uvijek imam i samo najbolje želje za reprezentaciju Španjolske'.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal