POVRATAK NA OTOK

Ivan Klasnić postaje džoker slabašnog Liverpoola?

03.09.2012 u 14:16

Bionic
Reading

Zadnjih dana bilo je dosta informacija o nastavku karijere Ivana Klasnića koji je nakon odrađene tri sezone u engleskom Boltonu ovoga ljeta u statusu slobodnog igrača, te kao takav može potpisati ugovor s bilo kojim klubom i nakon isteka prijelaznog roka

'Deportivo može ostati bez Klasnića', naslov je teksta u kojem španjolska Marca tvrdi da bi hrvatski 32-godišnji napadač karijeru možda mogao nastaviti i u Liverpoolu.

Zadnjih dana bilo je dosta informacija o nastavku karijere Ivana Klasnića koji je nakon odrađene tri sezone u engleskom Boltonu ovoga ljeta u statusu slobodnog igrača, te kao takav može potpisati ugovor s bilo kojim klubom i nakon isteka prijelaznog roka.

Španjolski mediji pisali su proteklih dana o pregovorima Deportiva i Klasnića, dok su neki turski mediji u nedjelju objavili kako je Klasnić praktički već postao novi igrač Gaziantepspora.

Klasnić, međutim, još uvijek nije potpisao niti za jedan klub. Marca piše kako je Deportivo s Klasnićem već postigla načelni dogovor, 'ali je operacija daleko od zaključenja'. Ugledni španjolski sportski dnevnik doznaje kako se Klasnić našao među igračima koje na svom radaru ima slavni Liverpool, što bi moglo pokvariti dolazak hrvatskog napadača u klub iz La Corune.

Brendan Rodgers, menadžer Liverpoola, nakon nedjeljnog domaćeg poraza od Arsenala 2-0, potužio se na nedostatak napadača u kadru momčadi. Na upit novinara bi li angažirao nekog od napadača koji su slobodni igrači, engleski novinari su tu najviše ciljali na bivšu zvijezdu ''redsa'' Michaela Owena, Rodgers je odgovorio da bi razmotrio dolazak svakog igrača koji bi unaprijedio momčad.