REMI U PULI

Istra će žaliti zbog propuštenih prilika protiv 'lokosa'

27.02.2015 u 19:55

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 23. kola MAXtv Prve lige Istra 1961 i Lokomotiva u Puli su odigrali odličnu utakmicu, s puno prilika, a okončana je rezultatom 1:1

U prvoj utakmici 23. kola, u kojoj je Istra tražila prvu pobjedu u proljetnom nastavku sezone, dok je Lokomotiva željela nastaviti niz od dvije pobjede, vidjeli smo dopadljivu igru s mnoštvom prilika. I to ponajviše u režiji domaćih nogometaša.

U prvom dijelu i nije ih bilo toliko, no Istra je iz jedne od rijetkih, preko Tomića, došla u vodstvo. Prije nego je loptu pospremio u gol, dobru su akciju odigrali Jo i Pavlović.

U nastavku je Istra krenula još bolje. Doduše, prvu prigodu u tom dijelu imao je Leko, ali nije je iskoristio, a onda je u samo dvije minute Istra mogla povećati vodstvo. Posebno dobro zaprijetio je Jo, ali je njegov udarac zaustavila vratnica.

Potom su prigode za domaće imali i Matoš te Obšivač i još jednom Jo, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu 'lokosa'.

I kada se već očekivao kraj utakmice, Marko Kolar na drugoj se strani izborio za prigodu, nakon koje je uspio matirati vratara domaćih Brkića.

No ni to nisu bila sva uzbuđenja jer u trećoj minuti sudačke nadoknade Jerko Leko odugovlačio je s izvođenjem kornera pa mu je sudac Zebec opravdano pokazao drugi žuti karton, odnosno put u svlačionicu.