SUPERSPORT HNL

Istra 1961 s novim trenerom srušila Osijek, gol pao nakon loših reakcija gostiju

10.02.2024 u 17:10

Bionic
Reading

Pod vodstvom novog trenera Paola Tramezzanija, nogometaši Istre 1961 u susretu su 22. kola SuperSport HNL-a na svom terenu svladali Osijek sa 1-0 (1-0). Jedini gol na utakmici postigao je Emanuel Ekong (43)

U dvoboju prožetm pogrešnim dodavanjima i lošim potezima jedini pogodak stigao je upravo nakon katastrofalnih obrambenih reakcija Osječana, a ne kao plod dobre akcije Puljana.

Nakon "glavometa" na 25-ak metara od vrata Osijeka Vuk je poslao visoku loptu u kazneni prostor gostiju, tamo se Jurišić odlučio na građenje iste i čekanje svog vratara da istrči i "pokupi" ju, ali to je učinio vrlo loše pa mu se Ekong prikrao iza leđa i uspio uputiti udarac prema vratima. A Malenica je, pak, ostao na "ničijoj zemlji" i na koncu umjesto lopte "boksanjem" pogodio Ekonga u glavu dok je lopta "ušetala" u praznu mrežu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Unatoč zaostatku, Osječani su u nastavku uspjeli zaprijetiti tek u završnici, najbolju šansu za izjednačenje imali su u 88. minuti kada je Cokaj poslao upotrebljiv ubačaj, ali Almasijev udarac glavom nije bo precizan.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +10
Istra 1961 - Osijek, SuperSport HNL, 10.2.2024. Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Istra 1961 i dalje je deveta sa 21 bodom, čak 17 više od zadnjeg Rudeša, a četiri manje od osmog Varaždina, dok je četvrti Osijek ostao na 31 bodu, devet manje od trećeg Dinama, a tri više od pete Lokomotive.

Na vrhu je Rijeka sa 44 boda, dva manje ima drugi Hajduk, a četiri manje uz utakmicu manje treći Dinamo.

Više saznajte na SofaScore OVDJE

Standings provided by Sofascore