GREEN CUP

Ispali Potpićan i Akademija Marić

15.06.2009 u 10:41

Bionic
Reading

Na Ravnicama na terenu Nogometne akademije Marić odigrane su četvrtfinalne utakmice 2. SuperSport Green Cupa. Polufinale su izborili Promotion Play, CB Keglić, Beton Blato i MTM usluge

Malonogometni turnir s najbogatijim nagradnim fondom u Hrvatskoj za vikend je oduševio sve one koji su prisustvovali četvrtfinalnim mečevima. Nije moglo bez iznenađenja, a najveće su priredile MTM usluge (Bjelonjić, Rančić…).

Ta momčad je nakon raspucavanja sa 8:7 (2:2) izbacila iz daljnjeg natjecanja ovogodišnjeg osvajača 1. HMNL i branitelja naslova turnira Potpićan, za koji igraju braća Drndić, Radosin, Simeunović. Od Green Cupa se oprostila i NA Marić (Šokota, Strupar, Marić) od koje je sa 2:1 bio bolji Promotion Play (Štrok, Franja, Brnas, Gulić).

U preostala dva susreta nije bilo rezultatske neizvjesnosti. Beton Blato (Mostarlić, Kranjčec) je sa 5:1 svladao Megakop Maxi (Vlaović, Škrinjar, Bisaku, Bičanić), a CB Keglić (Krešimir Krpan, Miljković, Hleb) je sa 7:2 bio bolji od PSK-HRT-a (Čivrag, Hertl, Derviščaušević).

'Bila je to čvrsta utakmica, a presudile su naše pogreške u obrani. Beton Blato je zasluženo prošao dalje', rekao je igrač Megakopa Miroslav Bičanić.

U subotu, 20. lipnja, igra se završnica turnira, a sve počinje već u devet sati festivalom nogometa Melania Kids gdje će zaigrati mlade nade Dinama, Osijeka, Concordije, Ponikvi, dok poslijepodne kreće borba za prvo mjesto na turniru i prvu nagradu od sto tisuća kuna.

Raspored: Cro Unum (Bandić, Primorac…) – Outdoor akzent (revijalna utakmica, 17.20), MTM usluge – CB Keglić (prvo polufinale, 18), Beton Blato –Promotion Play (drugo polufinale, 18.45), SuperSport - Gastro Grupa (revijalna utakmica, 19.30), utakmica za 3. mjesto (20.10), finale (21).

Prije finala će se izvlačiti dobitnik glavne nagrade i sretnom gledatelju će biti uručen televizor Samsung.

Organizatori pozivaju gledatelje da dođu u što većem broju jer sav prihod od ulaznica (15 kuna) i tombole ide u humanitarne svrhe, za dječaka Mihaela Kosa koji boluje od tetrapareze (treba prikupiti 40.000 kuna za ortopedski bicikl). Njemu će organizatori sakupljeni novac dodijeliti prije same završnice, zajedno s računalom.