OPET RAZOČARAO

Ispada nula od čovjeka, a trebao je biti najbolji svih vremena!

11.06.2015 u 14:45

Bionic
Reading

Brazilska olimpijska momčad u taekwondoeu, točnije njezin predsjednik Carlos Fernandes, je vrlo ljut na nekoć najboljeg MMA borca svijeta Andersona Silvu.

Razlog je, kako tvrdi, jako loša komuninacija s bivšim UFC prvakom kojeg i dalje čeka saslušanje pred Atletskom Komisijom zbog pada na doping testu nakon meča s Nickom Diazom. Silva je nedavno upoznao javnost s planom da se natječe na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru u taekwondou, no njegov menadžer je prije nekoliko dana izjavio da je odustao od te ideje. Prije dvije godine 'Pauk' je postao i ambasador brazilskog taekwondoa što dodatno komplicira stvar, piše Fight Site

'Ne javlja nam se. Iskreno, kao da je ispario. Nekoliko puta smo ga kontaktirali, slali mu mailove, no nije odgovorio. Ne znamo što se događa. Nikada nije rečeno da će se natjecati na Olimpijadi, nego da bi se mogao okušati u kvalifikacijama. Mislim da je njegov menadžer tu rekao neistinu. Nije kontaktirao Federaciju direktno što me iznenadilo', poručio je Fernandes i dodao:

'Ne znam, ali čini se je sve ovo napravljeno zbog trenutka u kojem se Silva našao. No, ovo nije šala. Ovo nije neki lažni teatar. Istina je jasna - čovjek nam se ne javlja.'

Predsjednik Fernandes je kritizirao svog sunarodnjaka i zbog pristupa funkciji ambasadora taekwondoa u Brazilu. Tvrdi da ovaj ne obavlja svoju dužnost.

'Kada smo ga učinili ambasadorom, jednostavno je nestao. Smatram da bi ambasador trebao biti dostupan, trebao bi se odazivati. On se nije pojavio dvije godine, sada se oglasio i opet je nestao. Mislim da je sve ovo moralno vrlo upitno i neprofesionalno', zaključio je očito vrlo ljuti Fernandes.