LIJEPA NAŠA U ARENI

Invazija Hrvata na Beograd, ulaznica još ima

25.01.2012 u 07:50

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija osigurala je plasman u polufinale Eura u Srbiji, a iako će je u polufinalu vjerojatno čekati domaćin, Srbija, ulaznica za veliko beogradsko zdanje još ima u slobodnoj prodaji

Srpski rukometni savez je objavio, prenosi Mondo.rs, cijene ulaznica za polufinalne oglede rukometne kontinentalne smotre koji će se održati ovoga petka. Nastupe su osigurali Španjolci, Hrvati i Srbi, dobru priliku da im se pridruže imat će i Nijemci, a kupljena ulaznica osigurava gledanje sva tri (i utakmica za peto mjesto) dvoboja dana.

Najjeftinija ulaznica košta 1.500 dinara, što iznosi 107 kuna, a ima ih i za dvije, tri, pet, sedam i deset tisuća dinara. Veći dio srpskih navijača ogorčen je visokim cijenama, a da je EHF nametnuo paprene cijene, dokazuje i činjenica da ulaznica (čini se, u velikom broju) još uopće ima u slobodnoj prodaji.

Tako se može očekivati da će Hrvatska imati značajniju podršku u srpskoj metropoli, najmasovniju od osamostaljenja. Bude li organizacija na visokoj razini, odnosno ako Hrvati budu znali da u Beogradu sigurno mogu nabaviti ulaznice (prodaju se samo na prodajnim mjestima, ne i na internetu), prepoznatljivi kvadratići mogli bi ispuniti lijep dio Arene koja može primiti čak 22.680 navijača.

Moguć je u scenarij u kojem stotine utučenih navijača koji su došli iz Francuske  hrvatskim navijačima prodaju svoje beogradske ulaznice - jer njima više nisu potrebne. Lijepa naša u prepunoj beogradskoj Areni postala je realnost, povijesne utakmice koje mnogi ne žele propustiti...

Objavljen je i cjenik završnog dana. Najjeftinije ulaznice za nedjelju koštaju 2.000, a najskuplje 15.000 dinara. U hrvatskoj valuti: između 144 i 1.080 kuna.