POMAMA MILIJUNAŠA

Inter najbliži? Pet velikana u lovu na Marka Pjacu

24.10.2015 u 14:14

Bionic
Reading

Marko Pjaca je u 2015. godini prošao završnu fazu afirmacije na hrvatskoj nogometnoj razini i tijekom 2016. lako bi mogla početi njegova inozemna epizoda. Nogometno tržište jako je prevrtljivo, no ovo je pet najizglednijih destinacija za novu etapu karijere mladog Dinamovog ofenzivca

Pjaca je s 20 godina postao standardni hrvatski reprezentativac, a kada je tako u Dinamu obično pripremaju transfer. Još nije poznato jesu li u Maksimir došle ikakve svježe konkretne ponude, no mediji diljem Europe sa zanimanjem su pročitali što o statusu robusnog univerzalnog ofenzivca ima za reći njegov agent Marko Naletilić.

'Slobodan sam potvrditi da Pjacu želi dovesti Inter, ali i drugi sastavi iz Italije i inozemstva,' kaže za FCInternews poznati hrvatski nogometni mendažer i nastavlja...

'Njegove usluge već tijekom zime mogli bi pokušati osigurati i AC Milan, Borussia Dortmund, te Manchester City i Manchester United. Iako je nezahvalno prognozirati potencijalne transfere njegov aktualni klub Dinamo ne izražava želju za prodajom već tijekom zimskog prijelaznog roka,' otkriva mlađi Naletilić.

Pjaca je tijekom ljeta prošle godine došao u Dinamo iz Lokomotive gdje je prošao kadetsko i juniorsko školovanje, te upisao 66 službenih nastupa za Dinamo. zanimljivo je da je ove godine sva tri gola zabio u europskim nastupima, a u tom periodu upisao je i šest nastupa za reprezentaciju u kojoj još čeka prvi gol.