devet utakmica bez pobjede

Inter može i slaviti; oba gola zabili igrači SPAL-a ali 'crno-plavi' osvojili bod

28.01.2018 u 14:38

Bionic
Reading

Inter je u Ferrarru stigao kao favorit. Barem prema položaju na tablici, jer Spallettijeva je momčad (bila) četvrta a SPAL u 'crvenoj zoni', na 18. mjestu. Ipak, na kraju je bilo 1:1, što znači da Inter već devet utakmica ne zna za pobjedu

Navijači Intera dočekali su dolazak na vrh tablice Serie A izborenim remijem na gostovanju kod Juventusa, no upravo je ta utakmica započela iznimno negativan niz Spallettijeve momčadi koji i dalje traje.

  • +9
Serie A - SPAL - Inter Milano Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Alberto Lingria

Do ove utakmice inter je nanizao već osam službenih utakmica bez pobjede, ispao je iz Kupa od gradskog suparnika Milana, a u Serie A je stigao do tek četiri boda u posljednjih šest kola.

Glavni problem Spallettijeve momčadi je očajna realizacija budući da su u tih navedenih osam utakmica igrači Intera tresli suparničku mrežu tek tri puta.

A taj je problem nastavljen i u nedjeljnoj utakmici, 22. kola talijanske Serie A, na gostovanju kod SPAL-a u Ferrari.

Izvukli su Interovi igrači 1:1, ali oba pogotka djelo su domaćih igrača.

Prvo je u 48. minuti Vicari postigao autogol, ali onda je u sudačkoj nadoknadi Paloschi uspio matirati Handanoviča za konačnih 1:1.

Oba hrvatska reprezentativca, Ivan Perišić i Marcelo Brozović, igrali su od prve minute. S time što je Brozović u 87. minuti izašao.

Inače, prve minute u Interovom dresu odigrao je i Rafinha, koji je nedavno stigao iz Barcelone.