TURNIR U SAD-U

Inter i bez Kovačića slavio protiv Juvea, Jelavić ozlijeđen?

07.08.2013 u 09:01

Bionic
Reading

Nogometaši Valencije savladali su Everton 1:0, dok je Inter pobijedio Juventus sa 9:8 nakon jedanaesteraca u utakmicama kojima se odlučivao poredak od 5. do 8. mjesta na International Champions Cupu...

Riječ je o predsezonskom pripremnom turniru u SAD-u u kojem će večeras u finalu snage odmjeriti Real Madrid i Chelsea.

Valencia je peto mjesto osvojila pobjedivši Everton u Miami Gardensu golom Miguela Herrera iz 53. minute nakon asistencije Alyja Cissokha. Jelavić je u igru za Everton ušao početkom drugog poluvremena, a zamijenjen je u 88. minuti nakon što je dobio neugodan udarac.

U borbi za izbjegavanje posljednjeg, osmog mjesta, Inter je savladao Juventus na penale nakon što je regularnih 90 minuta završilo 1-1, a oba su gola postignuta u prvom poluvremenu. 'Nerazzurre' je u vodstvo doveo Ricky Alvarez, a izjednačio je Arturo Vidal iz jedanaesterca.

Interov junak bio je vratar Juan Pablo Carrizo koji je zaustavio udarac Mauricija Isle s bijele točke i na kraju sam realizirao penal za prvu Interovu pobjedu na turniru nakon poraza od Chelseaja i Valencije. U Interovom sastavu nije bilo i dalje ozlijeđenog Matea Kovačića.

International Champions Cup, borba od 5. do 8. mjesta:

Valencia - Everton 1:0 (Michel 53)
Inter - Juventus 9:8 na penale, 1:1 (Vidal 45-11m / Alvarez 29)