LDU QUITO BRANI 3:2

Independiente ruši branitelja naslova?

25.11.2010 u 10:17

Bionic
Reading

Argentinski Independiente i ekvadorski LDU Quito u petak (1.10 sati) igraju drugu polufinalnu utakmicu Copa Sudamericane. U prvoj je bilo 3:2 za branitelja naslova, ali sada su 'gauči' domaćini

Polufinalni okršaj ova dva kluba zadržao je neizvjesnost nakon prvih 90 minuta. Prednost od 3:2 s kojom Quito stiže na stadion 'Libertadores de America' uopće ne izgleda nedostižno.

Ekvadorci mogu žaliti, jer su u prvom susretu imali velikih 3:0, ali su Argentinci izvukli pristojan poraz te sada najavljuju paklenu atmosferu koja će ih nositi do finala.

'Imamo priliku upisati se u klupsku povijest. Igrači su motivirani, ali naš protivnik zaslužuje veliki respekt. Uz vjerne navijače mislim kako možemo biti ti koji će se na kraju veseliti', sukus je izjava argentinskog trenera Antonija Ricarda Mohameda Matijevicha.

Izostanaka ima na obje strane, ali ne nenadoknadivih. Za domaćina je važno da su spremni napadač Silvera te braniči Galeano i Mareque koji uz veliki dio posla u zadnjoj liniji znaju biti i strijelci. Kod gostiju tri imena zaslužuju pljesak. To su golgeteri Argentinac Barcos, Urugvajac Salgueiro i Ekvadorac Bolanos, ali sva trojica neće biti istodobno na terenu. Bilo bi to previše riskantno.

LDU Quito - Independiente 3:2