NADA UMIRE ZADNJA

Imaju li Dinamovi igrači pravo na ovakav optimizam?

03.11.2015 u 10:20

Bionic
Reading

Modri su u utorak ujutro otputovali prema Grčkoj gdje ih u srijedu čeka utakmica 4. kola Lige prvaka protiv Olympiakosa

'Olympiakos je sigurno favorit u toj utakmici su doma uvijek oni favoriti; tko god bio protivnik', rekao je za službenu stranicu Dinama uoči zadnje treninga u Zagrebu bivši igrač Olympiakosa Paulo Machado pa nastavio:

'U nogometu ne dobivaju uvijek favoriti tako da mi vjerujemo u sebe i u pozitivan rezultat. Utakmica Lige prvaka je spektakl, nagrada za trud koji smo uložili i svaku utakmicu želimo dati sve od sebe i izboriti što bolji rezultat.
Slično razmišlja i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca.

'Olympiakos je sigurno favorit u toj utakmici, ali nogomet je pun iznenađenja pa tako mi vjerujemo u sebe', rekao je Pjaca pa se prisjetio prve utakmice u kojoj su Grci dosta s(p)retno odnijeli bodove s Maksimira:

'Pokazali smo u prvoj utakmici da možemo igrati protiv njih i ako odigramo na tom nivou uz malo sreće možemo ostvariti pozitivan rezultat.'

Inače, Dinamo u posljednje vrijeme nije ostvario očekivane rezultate. Tako je u zadnje četiri utakmice čak tri puta poražen (Olympiacos, Rijeka, Split), a jedino je pobijedio u Kupu kod trećeligaša Mladosti iz Ždralova.