SITUACIJA SE MIJENJA

Ima li sada ozlijeđeni Kovačić razloga biti zabrinut u Madridu?

07.01.2017 u 16:50

Bionic
Reading

Mateo Kovačić možda se uspješno probio u udarni sastav Reala tijekom jeseni, no iščašenje zgloba noge te dobra igra Casemira u posljednjoj utakmici protiv Granade mogli bi ga vratiti na klupu...

Mnogi su otpisivali mladog 22-godišnjeg veznjaka tijekom ljeta i vjerovalo se da će napustiti Real nakon samo jedne sezone, no on je ostao, iskoristio ozljede suigrača tijekom jeseni i uspješno se nametnuo Zinedineu Zidaneu.

Kovačić je odigrao 11 utakmica u Primeri ove sezone i dobio vrlo dobre kritike za svoje nastupe, no na Fifinom klupskom SP-u dogodila mu se iščašenje zgloba lijeve noge zbog čega mora propustiti prve utakmice u novoj kalendarskoj godini.

Mateo neće dugo izbivati s terena, ali ima razloga za brigu, jer njegov konkurent u veznoj liniji, Brazilac Casemiro odigrao je odličnu utakmicu ove subote protiv Granade i okrunio ju krasnim pogotkom, svojim prvim ove sezone.

Tako se situacija unutar Reala mijenja i Kovačić bi se mogao vratiti na klupu na kojoj je proveo veći dio prošle sezone, no povjerenje trenera je dobio i sigurno će dobivati prilike tijekom ključnih proljetnih mjeseci, ako već ne kao prvotimac, onda barem kao 'zlatna rezerva'...