ZASTRAŠUJUĆE SAVRŠENSTVO

Ima li Čilić uopće šanse protiv ovakvog Đokovića? Pogledajte što je srpski tenisač izveo u Londonu

15.11.2018 u 08:12

Bionic
Reading

U petak (21 sat) Marin Čilić igra svoj treći meč na završnici u Londonu, a protivnik za prolaz u polufinale je najteži mogući – Novak Đoković

Srpski tenisač posljednjih mjeseci igra fantastično, u drugom dijelu sezone osvojio je grand slamove Wimbledon i US open, Masterse 1000 Cincinnati i Šangaj (uz finale Pariza), vratio se na prvu poziciju na ATP ljestvici, a ovdje u Londonu već osigurao polufinale.

Traži se drugi putnik iz skupine, Čilić priželjkuje da on bude taj, ali za prvo polufinale u karijeri na ATP Finalsu, treba upravo svladati Đokovića i mora mu se poklopiti rezultat meča Isner - Zverev, jer mu čak ni 2-0 u setovima nije dovoljo u jednoj opciji.

Srbin ima omjer debelo na svojoj strani 16-2, ali je i u zaista u briljantnoj formi. Ima raznovrstan repertoar udaraca, a ATP je jednu njegovu savršeno skraćenu loptu protiv nemoćnog teniskog talenta Alexandera Zvereva izabrao za potez dana (srijeda). Uvjerite se sami.

'Želim odigrati fenomenalan meč. Đoković zaista igra odlično, ali ako ja budem na visokoj razini mogu ga svladati. Znam da ću dati sve od sebe', rekao je Čilić.

  • +3
Marin Čilić - Alexander Zverev, ATP Tour Finals 2019. - EPA Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA/EPA