POTVRDA IZDAJE?

'Igrači Leicestera gledali su u pod od srama, iako su pobijedili!'

28.02.2017 u 09:16

Bionic
Reading

U prvoj utakmici nakon smjene Claudija Ranierija Leicester City ostvario je uvjerljivu pobjedu 3:1 protiv Liverpoola, a Jamie Carragher smatra da je ovako angažiran nastup potvrda da je postojao bojkot talijanskog stručnjaka u svlačionici...

Leicester se riješio čovjeka koji ga je prošle sezone odveo do povijesnog naslova, a zatim je proigrao. Bez Claudija Ranierija 'lisice' su ovog ponedjeljka svladale jaki Liverpool kod kuće s 3:1, uz dva gola Jamieja Vardyja, a stručnjaci naglašavaju da je na terenu viđen sasvim drukčiji angažman nogometaša nego dosad.

'Gledam nogomet dugo vremena i mislim da nikad nisam vidio utakmicu nakon koje obje momčadi odlaze s terena pognute glave: Liverpool zbog loše igre, a Leicester jer su shvatili kako dobri mogu biti uz trud i zalaganje,' izjavio je za Sky bivši nogometaš Jamie Carragher i dodao:

'Na neki način ovo još i potvrđuje da nisu dovoljno napravili za Claudija Ranierija.'

Sličnog je mišljenja i Gary Neville.

'Ako je Ranieri ovo gledao, sigurno se pita zašto nisu bili takvi prije dva tjedna. Radi se samo o tome žele li igrači igrati ili ne. Ove večeri odlučili su da žele,' naglašava bivši bek Manchester Uniteda.

'Puno se toga nepravednog pisalo u tisku posljednih dana. Ne bih rekao da smo se trudili više nego obično, samo nam prije nije išlo,' odgovorio je pak na kritike dvostruki strijelac Jamie Vardy.

Leicester je ovom pobjedom pobjegao iz opasne zone Premiershipa, a još je 'živ' i u Ligi prvaka te ima izglede trijumfom kod kuće protiv Seville otići u četvrtfinale...