KAOS U PULI

Igrači Istre potjerali trenera uoči odlaska na okršaj s Dinamom?!

16.05.2017 u 18:31

Bionic
Reading

Nogometaši Istre 1961 doživjeli su četiri uzastopna poraza, ali bez obzira na to, ostanak u MAXtv Prvoj ligi nije im ugrožen. Međutim, igrači su uoči odlaska za Zagreb na okršaj s Dinamom (srijeda, 18 sati) protjerali trenera Marija Tota

Kako prenosi Regionalexpress.hr, pred odlazak na put u Zagreb, sukob na relaciji igrači-trener-uprava poprimio je alarmantne razmjere i igrači su jednoglasno otkazali poslušnost treneru Mariju Totu.

Marijo Tot je, prema pisanju istog izvora, igračima stao na žulj zbog dvostruke igre koju je igrao, jedno je govorio njima, a navodno je slijepo slušao 'stručnjake s kata'.

'Stručnjaci s kata' su najprije odstranili, marginalizirali Igora Žikovića, nešto kasnije maknuli 'starog' Valentina Stepčića iako je Tot tvrdio da je micanje Stepčića njegova autonomna odluka svima je bilo jasno da su Panadićeve mecene ponovno zaigrale na petljanje u sastavljanje momčadi.

Izvori Regional Expressa tvrde da je u zadnja dva dana sukob eskalirao do ruba fizičkog obračuna. Tko će u srijedu voditi momčad na utakmici s Dinamom i hoće li 'stručnjaci s kata' poslušati igrače vjerojatno će se saznati tek pred početak utakmice.

Cijeli članak pročitajte OVDJE