ODLUKA GUARDIOLE

Igra svaku utakmicu za Bayern, ali na Maksimiru - ne!

08.12.2015 u 15:34

Bionic
Reading

Pep Guardiola ostavio je u Münchenu najboljeg golmana svijeta Manuela Neuera te neće računati na još pet vrhunskih nogometaša u dvoboju s Dinamom u srijedu...

Bayern je već ranije osigurao prvo mjesto u skupini, a tome je pomogla i pobjeda 5:0 protiv Dinama u Münchenu. Posljednje kolo za obje momčadi je formalnost pa su gosti odlučili kalkulirati i dati priliku onima kojima fali utakmica.

Guardiola je u Münchenu ostavio Manuela Neuera koji je nastupio na svim utakmicama ove sezone osim na otvaranju Kupa protiv niželigaša Nöttigena, no u Maksimiru mu ne treba. Branit će Sven Ulreich.

Osim Neuera, Bayern neće moći računati na još pet važnih aduta zbog ozljeda: Robbena, Alabu, Douglasa Costu, Bernata i Götzea. Badstuber je pak suspendiran.

Međutim, zablistati bi trebali neki drugi. Prije svega, Franck Ribery koji je u subotu u svojoj povratničkoj utakmici u Gladbachu zabio pogodak, a vraća se u momčad i Thiago Alcantara koji je također dugo vodio borbu s ozljedom koljena.

'Zanima nas novčani bonus za pobjedu u Ligi prvaka,' objasnio je motiv svoje momčadi predsjednik Karl-Heinz Rummenigge uoči dvoboja s Dinamom.