BIJELI U OFENZIVI

Ibričić ispunjava obećanje - vraća se na Poljud?

19.08.2011 u 20:19

Bionic
Reading

Senijad je od 20 utakmica Lokomotiva u ovom prvenstvu igrao u 18, ali samo šest u početnoj postavi i ni jednom svih 90 minuta

Senijad Ibričić, veliki ljubimac Hajdukovih navijača, koji je u siječnju za pet milijuna eura prodan u moskovski Lokomotiv, mogao bi se vratiti u Poljud do kraja mjeseca. Ibričić bi stigao na posudbu i na taj način bijeli bi zaključili pitanje fantazista, odnosno dobili igrača koji bi trebao rješavati utakmice.

Ideja o Ibričićevoj posudbi već dugo se mota po glavi Hajdukova predsjednika Hrvoja Maleša. Nazvao je predsjednicu Lokomotiva Olgu Smorodskaju, čeličnu lady ruskog nogometa, i otvorio razgovor o posudbi 25-godišnjeg Bosanca.

Iz Poljuda su se i službeno obratili Lokomotivu, poslali dopis u kojem stoji da je Hajduk zainteresiran da ga dovede na posudbu.

'Voljni smo uzeti Ibričića na posudbu, ali sve je na njegovu klubu', rekao nam je Maleš.

'Jednog dana sigurno ću se vratiti u Hajduk u kojemu želim završiti karijeru', najavio je Senijad Ibričić nakon odlaska u siječnju. Nakon toga igrao je na samu 100. obljetnicu najdražeg kluba protiv Slavije, i za Hajduk bi najbolje bilo da iduću odigra što prije. S probuđenim Anasom i Ibričiću ponovno u desetki (Trebotiću bi trebala biti čast) Hajduk će opet izgledati kao pristojan rival Dinamu.

Ovako je Hajduk lani ostajao u Europi
Hajduk je trenutačno daleko od Dinama, a s Ibričićem bi se razlika trebala smanjiti