Čudesni Šveđanin

Ibrahimović se u velikom stilu vratio u reprezentaciju; legendarni napadač se nakon nove pobjede oglasio i jasno rekao što misli o svom statusu

29.03.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović je i u 40. godini jedan od najboljih na svijetu, a sada je jasno rekao što misli o svojem statusu

Napadač Milana, legendarni Zlatan Ibrahimović, nedavno se vratio u švedsku nogometnu reprezentaciju i nakon što je asistirao za pobjedu nad Gruzijom u prvoj povratničkoj utakmici, istim je tempom nastavio i u 3:0 pobjedi nad Kosovom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Ibrahimović je nakon pobjede nad Kosovom rekao kako se njegova situacija dosta promijenila od ranije u karijeri. Švedski se napadač sada nikome ne mora dokazivati i ističe kako mu je cilj uživati i zabavljati se do kraja karijere.

'Sad sam u totalno drugoj poziciji. Nemam više ništa za dokazati. U mojoj karijeri nema ništa više osim zabave. Mislim, imam 39 godina i igram u reprezentaciji i Milanu. Ne može baš puno ljudi mojih godina to što mogu ja', rekao je Ibra.

Zlatan će ove godine napuniti 40 godina, ali i dalje planira igrati nogomet. Šveđanin je uvjeren kako će i iduće sezone biti u Milanu koji bi mu trebao ponuditi novi ugovor nakon što ih je ove sezone doveo do drugog mjesta Serie A.