BONTON

Ibrahimović novinarki: Koji ku... gledaš?

11.03.2012 u 22:13

Bionic
Reading

Napadač Milana i švedske nogometne reprezentacije Zlatan Ibrahimović bio je glavni protagonist incidentne situacije koja se dogodila nakon 27. kola Serie A

Milan je na San Siru s 2-0 svladao Lecce, a Ibrahimović je bio junak susreta s golom i asistencijom, no to nije bilo sve od temperamentnog Šveđanina.

Do incidentne situacije je došlo dok je Ibrahimović davao intervju uz rub travnjaka. Novinar ga je pitao pitanja vezano uz navodno nezadovoljstvo postavljanjem izvan njegove uobičajene pozicije od strane Massimiliana Allegrija u utakmici Lige prvaka protiv Arsenala, na što je ovaj burno reagirao

Talijanski mediji navode kako je Ibrahimović pogledao novinarku Skyja koja je stajala u blizini, te ju uz pitanje 'koji ku...gledaš?' gađao gumenom trakicom za kosu.

Iz redova talijanskog nogometnog prvaka brzo su pokušali sanirati štetu i na službenoj su web-stranici obavili kako je Ibrahimović telefonski nazvao novinarku Skya Veru Spaldini 'kako bi raščistili nesporazum'.

Ibrahimović je oduvijek slovio kao igrač burnog temperamenta, a ranije ove sezone suspendiran je na tri utakmice zbog šamaranja Napolijevog Salvatorea Aronice.