FIFIN AGENT U AKCIJI

Iako je Mandžo sjajan, Juventusu nude nekog drugog

12.12.2013 u 14:38

Bionic
Reading

Nakon što je talijanski prvak Juventus ispao iz najelitnijeg nogometnog natjecanja, Lige prvaka, postavlja se pitanje što klub treba napraviti da bi postao konkurentan i u tom natjecanju

Pojačanja su, naravno, najlogičnije rješenje, a o njima je progovorio i FIFA-in menadžer Richard Ghisoni:

'Juventusu nedostaju igrači vrhunske klase. Osobno, Carlosa Teveza obožavam. On je veliki borac. Po meni je prvi na izlaznim vratima Fernando Llorente, koji nema mentalitet igrača poput Didera Drogbe, igrača kakav je potreban ovom Juventusu', rekao je Ghisoni, a potom je otkrio koji bi igrač bio pogodan za redove talijanskog prvaka:

'Mandžukić je sjajan igrač, ali mislim da ga Bayern neće prodati, unatoč gotovo sigurnom dovođenju Roberta Lewandowskog iduće sezone. Mandžukić je napadač prve klase, ali bojim se da bi izgurao Teveza iz momčadi i to je loše. Ja bih svoj novac stavio na Edina Džeku koji je, po meni, bolja opcija za Juve, te je definitivno daleko bolji igrač od Llorentea', zaključio je FIFA-in menadžer.

Juventus je, podsjetimo, u popodnevnim satima srijede ispao iz Lige prvaka, nakon što je minimalno poražen u snježnom Istanbulu od Galatasarayja (1:0). Utakmica je trebala biti odigrana u utorak, no susret je odgođen zbog nemogućih uvjeta za igru (snijeg).