LJUTIT KAPETAN

I Terry poslao poruku Benitezu da je neželjen u Chelseaju!

27.11.2012 u 11:44

Bionic
Reading

Kapetan londonske momčadi ne igra zbog ozljede, a na zagrijavanju s klupskim liječnicima koji prate njegov oporavak uoči utakmice s Manchester Cityjem nosio je broj 16 na majici, broj koji je Di Matteo imao igrajući za Chelsea

Novi menadžer Chelseaja Rafael Benitez očekivao je neugodan doček i negodovanje vlastitih navijača, ali nije ni u snu pomislio da bi mu u njegovoj premijeri na klupi momčadi sa Stamford Bridgea klipove mogli podmetati i neki od najvažnijih igrača i autoriteta među igračima.

Primjerice, kapetan John Terry. Stoper Chelseaja ne igra zbog ozljede u ovom trenutku, ali je uoči utakmice s Manchester Cityjem izašao na zagrijavanje s klupskim liječnicima koji prate njegov oporavak. I ništa tu ne bi bilo sporno da engleski novinari nisu primijetili da Terry nosi majicu s brojem 16, koji je kao igrač Chelseaja nosio sada već bivši menadžer Roberto di Matteo!

Dodatnu sumnju na cijelu stvar baca i činjenica da je Terryjev broj inače 26 i njega nosi u svakoj prilici, na utakmicama, treninzima, zagrijavanjima...

Možda je sve to samo puka slučajnost i traženje senzacionalizma otočkih medija, a možda je to poruka Johna Terryja vlasniku Romanu Abramoviču da se ni svlačionica ne slaže s posljednjom smjenom trenera.