SVI ŽELE RAKETU

I Rafa Benitez zagrizao: Rakitić Maradoninim stopama?

09.12.2013 u 12:44

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Corriere dello Sport donio je u ponedjeljak vijest kako je Napoli navodno zainteresiran za dovođenje hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića iz Seville…

U napuljskom su klubu u potrazi za veznjakom, a kako piše spomenuti dnevni list, glasine iz Španjolske govore da je na radaru Rakitić koji je ove sezone u Primeri postigao sedam golova i šest puta asistirao. Ukoliko bi trener Benitez uspio dovesti svoju veliku želju Ivan Rakitić bi napravio isti transfer, iako u suprotnom smjeru, kakvoga je prije 22 godine ostvario Diego Maradona koji je nakon napolija otišao upravo u Sevillu.


Posljednjih se dana po talijanskim medijima spominjao i navodni interes Lazija i Juventusa za 25-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, a i iz Engleske su stizale priče o zanimanju nekoliko tamošnjih klubova. Jedina je činjenica u ovom trenutku da Rakitiću aktualni ugovor sa Sevillom vrijedi do ljeta 2015. godine, a hoće li promijeniti sredinu, pokazat će predstojeći tjedni ili mjeseci.

Dodajmo da Corriere dello Sport piše i kako bi Napoli u siječnju mogao pokušati dovesti kamerunskog obrambenog nogometaša Nicolasa N'Kaloua iz Marseillea.