DUGA LISTA INTERESENATA

I Juventus u utrci za dovođenje Rakitića

30.11.2010 u 19:47

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na kraju sezone sigurno napušta Schalke, ali zasad je još neizvjesno gdje će nastaviti karijeru. Na dugoj listi zainteresiranih klubova pojavio se i veliki Juventus

Sada je potpuno jasno da hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igra posljednju sezonu u Schalkeu. Preko svog menadžera je objavio kako nema namjeru produžiti ugovor s momčadi iz Gelsenkirchena. To je bio signal za ostale europske klubove da krenu u lov za njim.

Prije tri godine 22-godišnji Rakitić je iz Basela stigao u Schalke. Na ljeto mu istječe ugovor s bundesligaškom momčadi, a sada je već jasno da do produljenja ugovora neće doći.

'Razgovarao sam s Ivanom i došli smo do zaključka da nećemo produžiti ugovor sa Schalkeom. Još ne znamo gdje će nastaviti karijeru, ali sigurno neće potpisati ugovor sa Schalkeom', kazao je nedavno Max Urscheler, menadžer hrvatskog reprezentativca.

Prije nekoliko dana pojavila se vijest da je za člana 'Bilić boysa' zainteresiran madridski Atletico, no oni su samo jedan od mnogih europskih klubova koji su zainteresirani njegove usluge.

Engleski i talijanski mediji su se raspisali da je i veliki Juventus zagrizao za Rakitića, jer su i prije dolaska u Schalke pratili Rakitića i željeli su ga dovesti, a sada još jednom imaju priliku za to.