IAKO STOJI IZA NJEGA

I Cico Kranjčar 'raspalio' po Niki Kovaču

26.06.2014 u 20:37

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija još u ponedjeljak završila je svoj nastup na 20. SP-u. Iako je uoči te utakmice Niko Kovač najavio kako je sve pripremio za pobjedu nad Meksikom, na kraju je morao čestitati meksičkom kolegi Herreri koji je slavio sa 3:1

Naravno, nakon utakmice puno je više onih koji su se kritički osvrnuli na taj poraz, jer bilo je evidentno da Hrvatska, posebice u toj odlučujućoj utakmici nije bila - prava. Puno je toga krivo postavljeno, igrači su igrali na nelogičnim pozicijama. Jedan od onih koji su komentirali nastup Kovačeve družine je i bivši izbornik Zlatko Cico Kranjčar, koji je dvoboje pratio u svom (privremenom) domu u Iranu.

'Treba razdvojiti dvije stvari. Plasman na SP je uspjeh, a naše igre nešto drugo. Nije mi jasna ta priča o ljepoti igre. Ili ja ne znam što je lijepo. Ne želim pričati protiv Kovača, želim ga zaštititi, no ne smijemo biti zadovoljni igrama. Nije bilo lijepo, osim protiv Kameruna kad smo imali igrača više i na to se ne smijemo vaditi, to je varanje navijača', objasnio je Cico, koji je reprezentaciju vodio na SP-u u Njemačkoj 2006., a nakon povratka u Hrvatsku dobio je otkaz.

Cico se u razgovoru za 24sata osvrnuo i na slabije partije onih od kojih se očekivalo najviše, Rakitića i Modrića

'Nose svoje momčadi do naslova u Ligi prvaka i Europskoj ligi, a u reprezentaciji su nevidljivi. Kovačić je trebao obilježiti prvenstvo... Mogli smo postići više', dodao je Cico Kranjčar te dodao kako u toj reprezentaciji ima mjesta i za njegova sina Niku Kranjčara.

Cijeli članak pročitajte OVDJE