NIKUD NE IDE

HSV otkrio zašto je Olić odlučio žrtvovati nastup na Euru!

09.02.2016 u 09:01

Bionic
Reading

Sportski direktor Peter Knäbel potvrdio je da Ivica Olić ostaje u Hamburgu do kraja sezone, a nakon toga ga čeka radno mjesto u omladinskom pogonu...

Hrvatski 36-godišnji napadač nije mnogo igrao u jesenskom dijelu Bundeslige i vjerovalo se kako bi mogao promijeniti klub ove zime. Njemački mediji uvjereno su pisali kako je u prosincu odigrao svoju posljednju utakmicu za HSV.

No, Olić je ipak odlučio ostati u klubu iz Hamburga, a sportski direktor potvrđuje da naš napadač neće otići u Kinu u kojoj prijelazni rok još traje nekoliko tjedana.

'Došli smo do odluke da Ivica ostane. S tim završavaju i nagađanja,' potvrdio je Peter Knäbel, a dnevnik Bild naglašava da Olića nakon isteka ugovora čeka mjesto trenera u omladinskom pogonu, zbog čega je zapravo odlučio ostati u klubu, kao i zbog želje ostatka obitelji kojoj nije do seljenja na drugi dio svijeta.

U proljetnom dijelu sezone Olićev status kod trenera Labbadije se još pogoršao. Više nije niti na klupi HSV-a i jasno je da time gubi izglede nastupiti na Euru za Hrvatsku u lipnju. No, čini se da je Ivici nogometna karijera pala u drugi plan i već razmišlja o onome što slijedi nakon nje...