KAKO DALJE?

Hrvatsku nogometnu javnost to jako boli; o teškim trenucima progovorili i igrači

07.05.2017 u 08:30

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac do 17 godina Leon Kreković ponudio je svoje viđenje okršaja s Turskom u Rijeci

Izabranici Darija Bašića izgubili su i u svom drugom nastupu na Europskom prvenstvu U-17 na riječkoj Rujevici. Bolja je bila Turska rezultatom 4:1. 

'Prvih 20 minuta bilo je u redu, držali smo se zadataka, a onda smo pali. Trebalo se ponovno sabrati, ali nismo uspjeli', ispričao je Leon Kreković po završetku dvoboja, a prenosi službena internet stranica HNS-a.. 

U trećem kolu Hrvatska U-17 igra protiv Španjolske u Kostreni, a naši mladići više nemaju šanse za porlaz skupine.

'Mislim da sada treba prespavati, izvući pouke. Moramo se opustiti, igrati, i vjerujem da će biti dobro protiv Španjolske', smatra Kreković.

  • +6
Euro U-17, Hrvatska - Turska 1-4 Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Kakvi su dojmovi nakon prva dva kola i susreta s vrlo kvalitetnim suparnicima?

'Nitko neće biti ni bolji ni lošiji igrač nakon ovakvog turnira, ali svakako se radi o vrijednom iskustvu i poticaju za daljnji rad i napredak. Bilo je i danas dosta navijača, i premda smo mi usredotočeni na igru, uvijek je lakše igrati uz podršku', rekao je za hns-cff.hr.

U posljednjem kolu koje je na rasporedu u utorak, 9. svibnja, Hrvatska će u Kostreni igrati protiv Španjolske, a Italija i Turska borit će se na Rujevici za drugo mjesto koje vodi u četvrtfinale. Obje utakmice započinju u 12 sati.