MLADIĆ O KARAKTERU

Hrvatski tinejdžer već postaje lider slavne Barcelone

06.02.2015 u 12:45

Bionic
Reading

Mario Hezonja je bio najbolji pojedinac Barcelone u teškom euroligaškom porazu od Reala,a osim na parketu pokazao je zrelost i na psihološkom planu

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja (19), čija 22 koša nisu spasila Barcelonu od teškog euroligaškog poraza u Madridu od Reala (73-97) u derbiju 6. kola skupine E TOP-a 16, istaknuo je kako se bez karaktera ne može igrati protiv Reala.

'Otišli smo s utakmice prije njenog kraja. Bili smo nekarakterni, loši, a tako se ne može igrati protiv jedne vrhunske momčadi kakva je Real Madrid. Posebno ne u ovoj fazi natjecanja,' izjavio je Hezonja u madridskoj dvorani Palača sportova.

Niti 22 postignuta koša nisu oraspoložila mladog Dubrovčanina koji je bio najbolji u redovima katalonskog kluba.

'Moji koševi nisu bitni. Već sutra moramo trenirati i raditi kako bi postali čvršći. Prvenstva se osvajaju na gostujućim terenima,' naglasio je Hezonja.

Hezonja je prije pet dana u španjolskom prvenstvu bio najbolji igrač kola, zabivši 29 koševa u pobjedi Barcelone nad La Bruixa d'Or Manresom od 101-53. Od osam pokušaja za tricu pogodio je svih osam puta izjednačivši rekord španjolske lige.

Hezonjin učinak nije pomogao Barci u velikom derbiju