Igrač rb salzburga

Hrvatski tinejdžer Sučić otkrio kako je točno izgledao susret s huliganima na benzinskoj i što je napravio: Napala su me četvorica, ali...

17.05.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Nakon što je iz Austrije stigla vijest kako su navijači Rapida napali nogometaša 19-godišnjeg hrvatskog nogometaša Luku Sučića, igrača Red Bull Salzburga, mnogi su se pitali o čemu se radi

Kako su javili austrijski mediji Luku Sučića su na benzinskoj postaji nedaleko Beča napali huligani nakon što je njihova momčad doživjela poraz od RB Salzburga (0:1). O čemu se točno radi?

'Točno je da su me napali na benzinskoj crpki. Nije se dogodilo ništa strašno. Nakon utakmice su me napala četvorica...', za Večernji list ispričao je Sučić dodavši:

'Pa u tom trenutku nije baš ugodno. No, nakon što prođe, brzo zaboravite. Iznenadi se čovjek, posebice kada ne očekuješ takvo što', dodao je Sučić koji je odmah sjeo u automobil i izbjegao je fizički kontakt. Malo je nedostajalo da ga netko od huligana udari.

'Sjeo sam u auto, pa nisu uspjeli. Kada sam odlazio s benzinske, udarali su po automobilu. Bili su to vjerojatno simpatizeri bečkog Rapida', dodao je Sučić koji u RB Salzburgu, ali i u mladoj hrvatskoj reprezentaciji kod izbornika Igora Bišćana igra važnu ulogu. Ako ovako nastavi nije nemoguće da jednoga dana dođe i do Barcelone što mu je velika želja.