rasprodaja

Hrvatski reprezentativac nepoželjan je u Interu, prodaju ga u pola cijene

28.04.2017 u 09:47

Bionic
Reading

Marcelo Brozović (24) svoju će epizodu u milanskom Interu završiti ovog ljeta. Čelnici kluba odlučili su ga prodati, no otkupna klauzula u ugovoru mu je 50 milijuna eura. Kako bi ga se što prije riješili, spremni su ga prodati u 'bescjenje'...

Marcelo Brozović u Inter je stigao u ljeto 2016., ovo mu je treća sezona u momčadi posrnulog talijanskog velikana, a kako se sada čini i posljednja. Na početku je Brozović bio jedan od ponajboljih u momčadi, no zaredali su sukobi s tadašnjim trenerom Frankom de Boerom, a zaratio je i s navijačima.

De Boer je otišao iz kluba, ali Brozović se nije uspio nametnuti ni novom treneru Stefanu Pioliju. Ove je sezone odigrao samo 24 utakmice u svim natjecanjima, što zbog ozljeda, što zbog loše forme, pa je i to jedan od razloga zašto su se čelnici Intera odlučili prodati ga.

Zainteresiranih ima, bez obzira na to što je Brozović nedavno potpisao novi ugovor do 2021. godine prema kojemu je njegova odštetna klauzula vrtoglavih 50 milijuna eura. Engleski velikani već se odavno raspituju za njega, prije svih su to Manchester United, Tottenham, Arsenal i Chelsea, no čini se kako ih je - barem za sada - odbijala previsoka odšteta. Zato su u Interu odlučili popustiti i doslovno prepoloviti traženi iznos.

Tako će 'nerazzurri', kako javlja talijanski Calciomercato, biti presretni ako za Marcela Brozovića dobiju 30 milijuna eura, a spremni su prihvatiti i 25 milijuna. Sve, samo kako bi ga prodali što prije. A zaradit će dovoljno jer su ga Dinamu platili 'samo' osam milijuna eura.