STROGE MJERE

Hrvatski nogometni prvoligaš nakon 34 dana prisilne pauze krenuo s treninzima; sve se odvija pod posebnim režimom

20.04.2020 u 16:06

Bionic
Reading

Prva momčad HNK Gorice krenula s aktivnostima nakon 34 dana prisilne pauze od treninga i utakmica. U ponedjeljak u 10 sati počeo je prvi trening, a oni će se do daljnjeg odvijati pod posebnim režimom, u skladu sa svim uputama nacionalnog Stožera civilne zaštite

Igrači su raspoređeni u skupine po trojica. Dok jedna skupina trening odrađuje na glavnom terenu, druga je na pomoćnom terenu, a treninzi traju po sat vremena. Nakon što završe s treningom, ove dvije skupine napuštaju stadion, i to bez korištenja svlačionica i drugih zajedničkih prostorija, a tek tad dolaze sljedeće dvije skupine.

S jednom skupinom radi glavni trener Valdas Dambrauskas, a s drugom njegov pomoćnik Saša Sabljak, izvijestili su iz goričkog prvoligaša.

Već pri dolasku na stadion počinje se s pridržavanjem strogih higijenskih mjera, uz držanje socijalne distance, a tako će i ostati sve dok ne dođu nove upute Stožera.

Posebno se želi naglasiti kako u razdoblju pred nama dolazak predstavnika medija na stadion nije dozvoljen, budući da su treninzi potpuno zatvoreni.

  • +20
NK Velika Gorica počela s treninzima Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak