ODLIČNA ODLUKA

Hrvatica se vratila tenisu sa 23 pobjede u nizu!

24.04.2012 u 11:17

Bionic
Reading

Hrvatska tenisačica, 22-godišnja Požežanka Ana Savić daleko je od svjetskih svjetala pozornice, ali nakon tri godine vratila se tenisu i nanizala nevjerojatan broj pobjeda. Kaže, nije šokirana tom serijom

Prije gotovo tri godine Ana se oprostila od tenisa i vratila se 'normalnom' životnom ritmu. Ipak, s vremenom joj je bilo dosta putovanja s blizankom manekenkom i zaželjela se reketa.

Povratak je obilježila s četiri uzastopna osvojena futuresa, a uspješno je krenula i u kvalifikacije Challengera u Tunisu.

'Ne iznenađuju me ove pobjede. Da budem sasvim iskrena - i očekival sam ih. Tri mjeseca sam naporno radila i spremna sam na izazove,' kaže Ana za ITF-ovu stranicu koja joj je zaželjela dobrodošlicu natrag u profesionalni tenis.

'Najbolji savjet koji sam dobila je Prestani kukati i počni se znojiti i kako mi se motivacija sve više vraća, odlučila sam pokušati još jednom pa što bude', rekla je Ana koja puca od samopouzdanja i vedra duha.

Ovako je kreirala savršenu tenisačicu. Povrat servisa Azarenke, bekend Šarapove, voleji Federera (uz smijeh), trka Sciavone te servis i forhend - Ane Savić. Ona svakako uživa, a takvi uspjesi su najslađi.