Rendulić i Zrinjski

Hrvat ostavio u čudu princa Williama i navijače Aston Ville; ove riječi sve govore

06.10.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Trener mostarskog Zrinjskog Krunoslav Rendulić izjavio je da ne treba slaviti poraz od protiv Aston Ville (1:0), no da je ponosan kako je njegova ekipa odigrala sinoćnji susret Konferencijske lige u kojemu je bila apsolutni autsajder

Nakon utakmice 2. kola E skupine Konferencijske lige, u kojoj je Aston Ville zabila gol u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić je rekao:

>> Uklopio se među publiku: Princ William s tribina gledao Zrinjski iz Mostara

'Nikad ne treba slaviti poraze, ali sretan sam i ponosan kako je moja ekipa odigrala. Užitak je bio igrati i voditi utakmicu', rekao je hrvatski stručnjak Rendulić na klupskoj konferenciji za novinare.

Tako je hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara - koji je imao podršku navijača - pokleknuo tek u sudačkoj nadoknadi protiv engleske momčadi Aston Ville. Trener Rendulić ocijenio je kako je Aston Villa zasluženo pobijedila, no da ostaje žal zbog toga što su gol primili u 'zadnjim sekundama utakmice'. Na tribinama je bio i princ William, veliki navijač Aston Ville, koji vjerojatno ni sam nije mogao vjerovati kako se muče protiv malo poznatog kluba iz BiH. Klub iz Mostara ostavio ga je zasigurno u čudu, ali su se nekako provukli.

'Šteta što ta borbenost i zalaganje nisu nagrađeni jednim bodom. To bi bio zaista ogroman uspjeh. Ali, nemam što prigovoriti mojim igračima, nego upravo suprotno, treba im čestitati', rekao je.

Prvak BiH sljedeći susret Konferencijske lige igra protiv momčadi Legije iz Varšave.

Standings provided by Sofascore
Princ William Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL